Thursday, December 27, 2012

Klinik Pakar Telinga

Sejak dua menjak ni ramai plak tanya pasal klinik pakar yang aku pegi bulan 6 hari 2...minggu lepas anak buah tunang aku yang sakit telinga...bernanah...so kakak tunang aku call tanya kat mana...dulu aku g sendiri jek...without tunang aku...ala kalo aku sakit mana nak bawak aku g klinik...huhuhu tacing weiii...kalo hari keje memang tidak la die nak bawak..kalo malam takpe...free2 jek bawak...huhuhuhu...
semalam pun ada sorang hamba ALLAH tanya kat mana klinik 2 kat klang...ok...aku rasa kene gak update pasal ni...alamat klinik ni macam kat bawah :-

Klinik Pakar Telinga Hidung Tekak Chandran
No 28, Jalan Pasar, Kawasan 18,
Klang.
No Tel 03-33431600

Sebelum datang digalakkan buat appointment dulu...sehari sebelum..sebab kalo datang main serbu main ikut suke sebab dah tak tahan sakit sangat kan depends sama ada korang bernasib baik atau pun tak...kalo DR ada sekalipun mungkin kene tunggu jugak la kan...mana tau ada patient lain yang dah sedia ada menanti...
dulu aku g aku buat appointment..dan aku adalah org pertama yang DR 2 panggil...sebab buat appointment even time 2 siyesly mmg ramai yang datang..
tapi pas buat 2 alhamdulillah ok...yela giler ke ape bayar mahal2 beratus2 tak ok memang kene la...tapi memang sakit...die cuci terus...cabut gigi pun tak sakit mcm ni...tapi rasa nyilu 2 macam tampal gigi...hehhehehe...so sesape yang nak g boleh pegi...silakan...nak bagi direction ke???ok la..sesape yang dari KL atau shah alam...aku bagi direction senang jek...kalo dari KL kene 2 tol la kan kalo ikut federal highways...senang cite dari federal la...lepas tol RM1 yang kat klang 2terus naik flyover...means after tol straight jek...lepas 2 dari jauh korang akan nampak flyover yang kedua...flyover kedua ni untuk masuk ke klang terus atau blah2 atas sana...tapi jangan ikut...dari jauh dah nampak flyover kedua ni please make sure kete or moto korang dah ada kat link kiri....so ikut laluan bawah...pastikan belah kiri korang ada petronas...kalo jmp petronas 2 betul dah jalan...pas 2 korang nampak traffic lite...sila susur ke kiri...benti la kalo traffic lite merah...kalo ijau jalan susur ke kiri...bukan straight yang kat round bout 2...pas 2 terus jek...klinik ni belah kanan korang...bawah klinik kedai buah...
harap function la ye jalan yang aku bagitau ni...selamat mencuba mencari...heheheheh...

p/s : kalo rasa tanak g klinik g la hospital subang jaya medical centre...DR ni ada kat sana belah pagi...g pun kalo hospital lagi ramai DR boleh rawat kan...tak perlu menunggu terlalu lama...MAYBE....

No comments:

Post a Comment