Thursday, April 18, 2013

Ugutan cik annon

alahaiiiiiiii...nak update entry kali ni rasa macam lucu la plak...untuk entry yang before this anniversary aku dan tunang yang dah 15 bulan aku terima la 1 komen...dari cik annon gelaran for anonymous...almaklum la kononnye glamer giler sampai tak nak letak nama sendiri atau tak reti...hihihihihihi...cik annon pun cik annon la...
since kat profile aku pun dah tulis aku berblogging ni more to personal...so enrty nye pun banyak yang personal la dari yang umum...kite nak share kot pernah alami atau tengah mengalami atau akan mengalami satu2 situasi yang kite tak jangka...then kite tau nak wat ape...ok dah mengarut...
kat entry 2 cik annon ni komen seperti dibawah...(sungguh tak matang)
sila klik tuk tumbesaran...
cik annon ni tak tau malu...org tak jemput datang wedding nak datang...pas 2 nak buat onar...choiiii jek...kalo ikutkan komen cik annon ni die berdendam ngan tunang aku...ntah ape yang didendam wallahualam...cuma die dan tunang jek tau...kisah lama aku malas nak amik tau...yg aku tau bila aku tanya tunang die pun tak tau dan tanak amik tau...ataupun kalo die tau die tanak aku tau...lantak korang laaaaaa...
aku dah warning awal2 dulu masa aku mula2 bercinta ngan tunang aku...kalo ada pape masalah settlekan cara baik ngan ex ex ex (in case kalo banyak ex) GF die...sebab on that time aku kene sound ngan ex die...org meroyan masih tak leh terima hakikat...kalo tak settle cara baik ha ni la jadinya...sampai kesudah meroyan bukan2...
aku tak suke benda2 ni terjadi...so kepada cik annon yang aku tau akan baca blog aku ni sudah cukup sudah la cik annon...berdendam ngan org yang tau atau tak sedar ko berdendam ngan die tak dapat ape...dan tolong malu sikit nak datang wedding aku tapi aku tak jemput...harammmm...
ape yang terjadi ada hikmahnya...kalo tak redha ngan takdir yang ALLAH dah tentukan ini la jadinya...aku nak cakap aku baik tidak la...kalo tanak memaafkan (memaafkan 2 lebih baik dari berdendam) just let it go la...teruskan hidup masing2...masing2 akan bahagia as i am tengah bahagia tuk meniti hari bahagia...

p/s : tak tau la plak kalo secara tak sengaja terjemput cik annon yang sebenarnye aku dan tunang sangat kenal kan kan kan...so kene upah rela dan polis ni jadi bodyguards...untung2 leh masuk dalam pictures jadi dayang2 tuk photoshoot after majlis...hihihihih...

4 comments:

  1. Ada jugak org mcmnie ya.. Hati2 ya dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH kak...org kalo nawaitu buruk ni memang tak berjaya...

      Delete