Sunday, March 17, 2013

Cincin kawin lelaki

semalam berpeluang mencari cincin kawin tuk tunang aku...berpeluang mencari kat google jek...heheheheh...lum berpeluang nak cari in real coz tunang jauh beribu batu...hari 2 ada peluang tapi die bagi alasan munasabah jugak la tuk elak beli cincin...katanya terlalu awl takut nati jari nye gemuks2...hahahah...so dekat2 nati baru cari la...maybe dalam bulan 5 tu jugak kot...
so semasa meng google ada la terjumpa beberapa jenis yang menarik perhatian aku...dan mcm yang aku tau tunang aku bukan la seorang yang cerewet...aku suh die pilih nati die akan suh aku pilih jugak...die kata nati aku jugak yang nak tengok die pakai cincin tu...wokey...gud reason...
yang ni 1st choice...sebab ada pasangannye...alang2 tu boleh la beli tuk aku sekali...tak terlalu besar...kalo nak cari sebijik mcm ni mmg tak jmp...tapi yang seakan2...simple kan...
yang ni pun ok...tak tau la yang real nye mcm mana...tengok gambar mcm besar la plak...tapi simple...simple 2 lebih menarik...
 ha yang ni mungkin in real pun besar agaknya...tapi asalkan simple ok kot...takkan la jari lelaki nak pakai cincin kecik mcm pompuan...mcm tak sesuai plak...silap2 cincin 2 tenggelam sebab jari lelaki kan besar...
dalam banyak2 yang ni sangat2 simple...tapi yang ni aku rasa sesuai untuk buat tunang...tapi cantik...lain sikit...
sekarang ni mmg trend kawen je lelaki mesti dapat cincin sebutir...hehehe...dulu kalo ada, adalah...kalo takde pun tak pe...org tak heran sangat...tapi lelaki skrg dah kawen pun nampak mcm tak kawen...so elok la disarungkan cincin 2 tanda dah kawen...hehehehehe...dan lelaki kalo pakai cincin kawen sangat sweet...

p/s : tak sabar nak sarung cincin kawen kat lelaki...mcm mana la situasi time 2 yek...mesti kelakar...

2 comments:

  1. a'ah laa mmber sy pn ckp mcm tu :D

    ReplyDelete